Monday, February 13, 2012

Nasi Arab Pak Lim, Kuantan, Pahang

First time pekena nasi arab kat Pahang ni, nasib baik pergi dengan seorang sahabat yang juga taukeh Old Town White Coffee Op Hj Khairuzzamani A Coy. Dia tahu jalan jadi tak ler tersesat dan cepat sampai, kalau aku refer GPS aku, lambatlah jadinya...


Macam biasa, gambar signage kedai, takut salah kedai...he he he..

Op Khairuzzamani, taukeh kedai OTWC depan Masjid Biru, Kuantan. Muka kepenatan tapi masih sanggup menemani aku. Susah cari sahabat seperti beliau...

Barbican pun ada...yahoooo

Pemilik restoran ni, yang uniknya gambar dia ni discan dari gambar passport beliau...

Set nasi mandy dengan kambing, rasanya sama macam nasi arab yang lain tapi dari segi dekorasi dan ummpphhnya masih menang lagi nasi arab restoran saba, Cyberjaya....ahakss

Dah kenyang makan panas-panas, pekena air kelapa muda....mmmmmm sejuk sentiasa.....




...

1 comment:

  1. mmmm cantik jam tangan tuan...Doj..

    ReplyDelete